27.3.13

Μια υπέροχη βάπτιση στο βουνό!


Φιλαράκια μου γεια σας! Εύχομαι πάνω απ'όλα να'στε όλοι και όλες καλά! Μια βλάβη στον υπολογιστή μου με κράτησε μακριά σας κάμποσες μέρες όμως επανήλθα με τα νέα μου... 
Την περασμένη Κυριακή ανέλαβα να φτιάξω τις μπομπονιέρες και τη διακόσμηση της βάπτισης ενός αξιαγάπητου μπόμπιρα (γιου οικογενειακών μας φίλων) που πλέον ονομάζεται "Νικόλαος - Κωνσταντίνος"!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ!!!
Η βάπτιση είχε κανονιστεί να γίνει στην όμορφη και ορεινή ΒΑΡΒΙΤΣΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,  οπότε λόγω βουνού η αγαπημένη γιαγιά Πίτσα και η γλυκιά μαμά Κική του μικρού επιθυμούσαν οι μπομπονιέρες να είναι από λινάτσα όπως επίσης και τα ράνερ στα τραπέζια. Για τους μικρούς το στολίδι θα ήταν κρεμαστό για το λαιμό με πράσινο αρκουδάκι ενώ για τους μεγάλους κρεμαστό λαιμού με ασημί πλατανόφυλλο, που είναι και το σύμβολο της μακροζωίας! Αυτά είναι τα κρεμαστά που ετοίμασα..
 
Και εδώ πάνω στις μπομπονιέρες..

Στο στολισμό δε θέλαμε υπερβολές και κυρίαρχο στοιχείο ήταν τα μπαλόνια..

Όλα πήγαν κατ'ευχήν! Όλοι ήταν κεφάτοι και η αγάπη και τα χαμόγελα πλημύρισαν την αίθουσα! Παράλληλα έκανε υπέροχη μέρα, ηλιόλουστη, και ήταν χαρά Θεού! Είμασταν κυριολεκτικά στην αγκαλιά της φύσης!
Αν ρίξετε μια ματιά έξω απ΄τα παράθυρα θα καταλάβετε τι εννοώ!

Θα'θελα να σας δείξω και μερικά από τα πιάτα, τα οποία επιμελήθηκε η γιαγιά του μικρού, η δική μας Θεια Πίτσα, αλλά δυστυχώς η μηχανή μου λόγω φωτισμού, ενώ ήταν θαυμάσια τα έβγαλε μαύρα :(
Τέλος ευχαριστώ το φίλο Γιώργο από το "Aλαλούμ" που με εξυπηρέτησε με τα μπαλόνια, για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του!
Να'στε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα!!!!
Πολλά φιλιά!!!

30 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά ζωγράφισες! Πάρα πολύ ωραία όλα Μαρία μου! Φαντάζομαι πόσα μπράβο θα εισέπραξες! Μπράβο κι από 'μένα! Να τους ζήσει ο πιτσιρικάς!
    Ελπίζω τώρα να είναι όλα οκ με τον υπολογιστή σου.
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο σας!!!δειχνουν ολα τελεια!γεια στα χερια σου!αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν οτι ολα εγιναν χωρις υπερβολες.και ο στολισμος και οι μπομπονιερες-ειναι ολα υπεροχα!να ζησει το μπομπιρακι!αυτο το τριημερο που περασε ημουν κι εγω λακωνια, στο χωριο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, τί όμορφα που φαίνονται όλα!!!
    Μπράβο, Μαράκι μου!!!
    Να ζήσει το παιδάκι ευτυχισμένο κ' τυχερό!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο !!!! Ολα είναι φοβερά. Να ζήσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα υπέροχα!!
    Μπράβο..!!
    Να ζήσει το παιδάκι πάντα ευτυχισμένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφα όλα! Μπράβο σου! Να ζήσει ο νεοφώτιστος!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφα όλα!! Θα συμφωνήσω!! καλό μεσημέρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Μαρία!! όλα ήταν τέλεια, απλά και ιδιαίτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφη και προσεγμένη η δουλειά σου! Να είναι καλότυχος ο μικρούλης, να τους ζήσει. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτική δουλειά!!!Να τους ζήσει γερό και τυχερό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nα ζήσει ο μικρούλης!!
    Τι όμορφη δουλειά!!
    Μπράβο Μαρία και τα χρώματα πολύ πετυχημένα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέμορφα, Μαρία!!! Υπέροχα όλα!!! Αυτά τα κρεμαστά αρκουδάκια πολύ μου αρέσανε!! Και οι χρωματικοί συνδυασμοί, πάντως, υπέροχοι!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου αγαπημένη μου Γατονεράιδα.. χάθηκα κι εγώ ! Βασικά θα σου στείλω ένα mail αύριο γιατί έχω να σου πώ. Πάντως τα χάρηκα τα νέα σου και έχω ενθουσιαστεί απο την λυτή μα πανέμορφη διακόσμηση και ακόμη περισσότερο με τις φανταστικές μπομπονιέρες σου και τα υπέροχα κρεμαστά που δημιούργησες...καί των μικρών, καί των μεγάλων είναι τέλεια !!! Άαα....και δέν το γνώριζα πως το Πλατανόφυλλο είναι σύμβολο της μακροζωίας..τους λατρέυω τους πλάτανους και τα φύλλα τους !! Πολύ μου αρέσει και η λινάτσα σάν υλικό...μπορείς να φτιάξεις τόσο όμορφα πράγματα !!
    Συγχαρητήρια για όλα καλή φίλη !! Μου έλειψες ! Καληνύχτα και πολλά φιλάκια !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανέμορφες δημιουργίες!!!!! Συγχαρητήρια Μαίρη μου και πολλές ευχές για το νεοφώτιστο μπομπιράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξαιρετική δουλειά! Να'ναι γερός ο μπόμπιρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ ωραίος ο συνδυασμος χρωμάτων στις μπομπονιέρες!

    www.beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πανέμορφα όλα !!! Μπράβο Μαρία μου εξαιρετική δουλειά! Καλότυχο παιδάκι! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να ναι γερο και παντα χαρουμενο.................πολυ πολυ μου αρεσαν ολα γιατι ΝΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.............ΠΡΑΣΙΝΟ...........? Τ Ε Λ Ο Ι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ................ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαράκι για μια ακόμα φορά η δουλειά σου είναι απλά καταπληκτική!!!!!!!!!!Πολύ όμορφες δημιουργίες και ο στολισμός αν και λιτός δείχνει πολύ εντυπωσιακός!!Μπράβο!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η δουλειά σου Μαρία είναι καταπληκτική. Όλα δείχνουν τέλεια. Άξιζε ο μικρός Νικόλαος-Κωνσταντίνος τέτοια ετοιμασία. Να ζήσει. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόσο όμορφες και πρωτότυπες μπομπονιέρες Μαράκι μου γλυκό;!!!Τέλεια δουλειά σε όλα σου!! Λατρεύω και τα κεριά σου!! Καλό σου Σαββατοκύριακο, φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαρακι καλημέρα!!! Τι να πω είναι όλα πανέμορφα!!! Πολλά-πολλά μπράβο για την δουλειά σου!!! Όσο για την μηχανή σου που σου έβγαλε μαύρη την φωτογραφία είναι πολύ απλό. Η μηχανή είναι λίγο χαζή. Είδε φως στα παράθυρα και σου λέει.....βλέπω πολλά φώτα πρέπει να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Άρα εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πας από την άλλη πλευρά έτσι ώστε η φωτογραφική σου να μην έχει τόσο κόντρα φως. Κάντο την επόμενη φορά και θα με θυμηθείς!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι όλα πανέμορφα.. Μπράβο σου...
    Καλές δημιουργίες.. Φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καταπληκτική δουλειά!!!! Καταπληκτικός συνδυασμός υλικών και χρωμάτων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας είναι πολύτιμη...